Voetbal kinderfeestje

Klik op onderstaande link om voetbal kinderfeestje te reserveren voor maximaal 12 kinderen. Wij begeleiden uw kinderfeestje van A tot Z voor €150 inclusief taart, bubbelbal, zakje chips of snoep, onbeperkt ranja/water en 2.5 uur lang voetbalplezier.

Kinderfeestjes

Mogelijk op de woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag

Dagen

Wat kun je verwachten bij een kinderfeestje?

Als je kiest voor een voetbalkinderfeestje van Flekss word je compleet verzorgd van A tot Z. Je brengt de kinderen (maximaal 12) naar onze soccer hal en de rest doen wij. Hieronder in het kort het programma. Wij gebruiken hier tijdvak 15:00-17:30 als voorbeeld:

15:00-15:15Ontvangst, taart eten en cadeautjes uitpakken
Bij Soccer Center Flekss hebben wij de beschikking over een aparte ruime die feestelijk is aangekleed met slingers voor de kinderfeestjes. Hier verzamelen we alle kinderen, krijgen de kinderen een taartje aangeboden (verzorgd door Flekss) en is er de mogelijkheid om de cadeautje uit te pakken.

15:15-16:15 – Activiteit 1
We gaan beginnen! Alle kinderen gaan naar het indoor soccer veldje. Ballen, pionnen en hesjes, alles is aanwezig. De jarige job mag beslissen wat hij graag met zijn vriendjes wil doen. Denk hierbij een bubbelbal voetbel, een voetbaltraining, penalty’s of wie scoort is keeper.

16:15-16:30 – Pauze
De kinderen krijgen wat drinken (het kan warm worden in de soccer hal) en daarna weer snel naar het veld voor activiteit 2

16:30-17:30 – Activiteit 2
Het leukste van het voetbalfeestje is natuurlijk partijen spelen. We gaan een uur lang partijen spelen in verschillende teams.

17:30 – Afsluiten
Het feestje is afgelopen. Alle kinderen krijgen nog een snoepzakje of chips (verzorgd door Flekss) mee naar huis en we sluiten het kinderfeestje af.

Het feestje staat de gehele tijd onder leiding van een medewerker van Flekss. Het is helaas niet mogelijk om warm eten te verzorgen voor de kinderen. Specifieke wensen? Mail naar soccercenter@flekss.nl

Kinderfeestje reserveren? Klik hier!

Kinderfeestjes duren altijd 2.5 uur. Op de woensdag en vrijdag hebben we ook feestjes van 2 uur. Hierbij zullen de activieiten iets korter zijn. 

Foto impressie